Mofém garancia

Lehet sokan nincsenek tisztában azzal, hogy ha Mofém csapot vesznek, arra kapnak 5 év helyszíni garanciát. Megvan az ára egy Mofém csapnak, igen, ez nem a 3 ezer forintos zsibis vacak, 20 ezer körül mozog. Viszont a garancia úgy néz ki, hogy minden részére vonatkozik (kivéve a külső fényezést), és házhoz jön a szervizes ember megcsinálni. Az embernek csak fel kell hívnia az ügyfélszolgálatot. Nekem a kádtöltő csapomnak a kerámia betétje kezdett el nyikorogni. Ez nem a zsibis 200 forintos betét, hanem 3-4000 forintos Mofém betét. Hétfőn felhívtam az ügyfélszolgálatot, péntekre kértem a javítást (mert úgyis szabin voltam), kijött az ember, és 2 perc alatt kicserélte. Amúgy én is ki tudtam volna, de ha már garanciás…

Comments (1) -

  • Egy valóban minőségi termék esetében a garancia minimum 10 év. Egy csaptelepet hosszútávra vásárosz, ha pár év után javítani kell az igen szomorú. A mofém ráadásul a garanciát sem hosszabbítja meg, a következő betétet tehát már jó eséllyel te fogod fizetni.

    A mi kádtöltőnknek a csapváltója ment tönkre 4 év után. Kijött az ember, kicserélte. 1,5 évvel később az is tönkrement, a mofém pedig közölte, mivel letelt az 5 év ezért nem tudnak segíteni, de kedvesen felajánlotta, hogy az üzletükben bármikor vehetek újat. Oké.

    A konyhában egy jóval olcsóbb IKEÁS csaptelepünk van. Ez a mai napig hibátlanul működik (de a biztonság kervéért adnak rá 10 év garanciát a svédek, ami javítás esetén újraindul).

Add comment

Loading