Blitzwolf BW-P3

BlitzWolf-BW-P3-1Snap upban vettem a Banggoodon olyan 3700 forintért. Az elődjét ([link]) 5000 forintért elpasszoltam, így végülis teljesen jól jártam… volna, de ezt majd a végén. Ez egy két portos darab, és Quick Charge 3.0-t támogat. Azt viszont egyébként 20 volt helyett csak 12 voltig, ami végülis a 3.7 voltos akkuk miatt érthető. Az egyik portja olyan csak, a másik szabvány 2 amperes. A bemenete nem Quick Charge, így 4.5 óra töltés helyett nyugodtan számíthat az ember 8 órára. Fekete porszórt alumínium háza van, tokot / dobozt nem lehet hozzá kapni, ezt már a másiknál megszoktam.

Na és akkor a fekete leves, nevezetesen rossz. A normál porton nem érzékeli a terhelést, ezért lekapcsol. Már írtam a supportnak, gondolom küldenek egy másikat. Ha ezt lerendeztem velük, akkor szét fogom szedni, ugyanis én gyanítom hogy a sönt ellenállás rossz vagy csak a forrasztása, ezért nem érzékel. Legjobb esetben meg tudom csinálni, és akkor lesz egy ingyen power bankom. Köztes esetben ha nem tudom megcsinálni, de még össze tudom rakni, akkor csak az egyik portját használom. Legrosszabb esetben pedig lesz három darab 3350 mAh-s 18650-es Panasonic akkum belőle.

[Update] : A harmadik megoldás lett. Úgy van összerakva, hogy a teteje bele van csúsztatva, és az alja igen keményen ráragasztva. Lehetetlen szétszedni rendesen.

Pingbacks and trackbacks (1)+

Add comment

Loading