Filmek mostanában

Warcraft, a kezdetek: Alig vártam ezt a filmet, és nem csalódtam. Annyi kell csak, hogy az ember ne azt keresse hogy bezzeg ez nem úgy van a játékban, stb… hanem élvezze a látványt. Ami pedig szerintem hatalmas, talán az Avatar közelébe is ér 3D élményben. A sztori gyenge egyébként, nem az a fő értéke hogy úgy mondjam. Értékelés: 9.0/10.0.

Szemfényvesztők 2: Hát ez… odabasz? Angolul szerettük volna megnézni, de a Cinema City összesen 2 alkalommal adta le úgy, vállalhatatlan időpontokban. A lovasok egy új műsoron dolgoznak az árnyékba bújva, miközben a Szem-en kívül másnak is tervei vannak velük. Brutálisan jó sztori, értékelés: 10.0/10.0.

I, Origins – A szem tükrében. Ezt Márti ajánlotta, és angolul néztem. Adott a tudós csávó, aki hobby szinten szemeket fotóz, így ismerkedik meg egy házibuliban egy lánnyal, akibe beleszeret. A csaj szeme heterochrómiás, Márti ezért is ajánlotta xd Tragikus elvesztése után 7 évvel immár új feleséggel és babát várva egyszercsak hírét veszi egy írisz adatbázisból, hogy Indiában van egy 10 éves pontosan ugyanolyan szemű kislány, mint a halott feleségéé. Elindul megkeresni. Nagyon erős film, kicsit be is depiztem tőle, értékelés: 10.0/10.0.

Add comment

Loading