Emie Power Blade

2016-01-09 16.17.28Ez egy lapos power bank. Úgy dizájnolták, hogy le lehessen fűzni egy mappába, bevágni a tablet mögé, stb… Vékonyabb, mint egy USB port, ezért a két portot hátra kell húzni kicsit hogy kiemelkedjen, úgy lehet vele tölteni bármit is. Magnézium-alumínium ötvözetnek mondják a borítást, mindenképpen valami fém, jó hideg.  Jár hozzá kis hordozó mappa. 8000 mAh-nak mondják, 30 Wh. Megtölteni 34 Wh-val lehet, kivenni belőle pedig 23.7-et lehet, szóval hatékonyságra egy átlagos valami (megjegyezném, hogy a Xiaomi power bankja a legjobb ilyen szempontból). Na és a fekete leves, a furcsaságok:

  • Töltés közben nem jelzi a töltöttségét, ehhez meg kell nyomni a gombot, ami pedig megszakítja 1 másodpercre a töltési ciklust.
  • Ugyan van adaptív töltése, de ezt kézzel kell aktiválni, nem is értem hogy, 3 másodpercig kell elvileg nyomni a gombot.
  • Nem támogatja eszköz töltését miközben önmagát tölti (pass-through charging).
  • Mivel olyan lapos, ezért valamivel meg kell emelni, ha beledugok egy USB kábelt, az a vége máris magasabban lesz

Az ára is elég húzós. Én snap upban vettem 9800-ért, a teljes ára 20 ezer. Annyit semmiképp sem ér, valójában a dizájnt fizeti meg az ember, funkcionalitásban egy teljesen átlagos power bank, inkább nyűgös kezeléssel.

Add comment

Loading