Facebook privacy

Most hogy a Google bevezette a valós ideju keresést, a Facebook is kibovítette egy kicsit a privacy lehetoségeit. Tegnap jött a kérdés, hogy x.y. információt mindenkivel meg akarom osztani, vagy maradjon a régi beállítás. A mindenkivel megosztás egyben azt is jelenti, hogy a Google le fogja indexelni! Valamint egyenként a státusz üzenetekre megadható, hogy ki lássa. Van egy alap beállítás, de simán felülbírálható. Amit hiányolok, hogy jön egy: megváltoztattad a beállítást, legyen ez az alapértelmezett? Amit nem lehet beikszelni, hogy nem akarom többé látni.

Add comment

Loading