Mátra-túra [updated]

07:16 Na mivel elmaradtak a nagy zavargások,és viszonylag jó ido van, ezért elindulunk a Mátrába öcsémmel, az Adrenalin parkba. Indulási ido kb. 8 óra, távolság 170 km, becsült utazási ido 2 és fél óra. Támogató felszerelés: mp3 fm modulátor, Panasonic DMC-LS60 fényképezo, és 10 oldalnyi Google Maps-es útvonalterv. Update akkor lesz ha hazaértünk, majd vezetünk útinaplót. Meg vigyázunk magunkra.

8:20 Sikerült elindulnunk, el sem hiszem :)

8:25 Füredi utcán vagyunk (nem volt nagy forgalom)

8:55 Az M35-ösön repesztünk 110-el. 120-at még kibír a kocsi, a fölött az azonnali szétesés esélye fenyeget, keselyuk kezdenek el körözni fölöttünk, és hátul valami kaszás faszi látszik a visszapillantóban :)

9:27 M3-as autópályán száguldunk nagy sebességgel. Egyszer megállunk pisilni. Megfigyeljük a Budapest felol hazatartó hatalmas (tényleg) rendorkonvojt. Láttunk valami madárcsapatot is, szerintem varjak.

10:15 Gyöngyösi leágazáson lehajtok az autópályáról. Érkezés a Karácsondi útra. Még egy olyan szar útszakaszt a fene sem látott. És pont az amire lehajtasz az autópályáról. Országút, 40-nél többel nemigen lehet menni, tönkremegy a futómu.

10:30 Gyöngyös belterületén vagyunk, a 24-es úton nyomulunk, egyáltalán nem arra amerre a térkép mondta hogy menni kell.

10:50 Az Adrenalin park bejáratánál állunk. 10 perce hegyi levegot szívunk :) A tüdom örül, mint majom a farkának.

Na ennyit az odaútról, hogy ott milyen volt meg a visszaút és persze a rakat kép azt majd holnap, most rendkívül fáradt vagyok.

Add comment

Loading