Szánalmas üzenofal bejegyzések

Válogatás az iwiw üzenofalamról.

  • Boldog születésnapot x,y,z és boldog névnapot a,b,c,d,e,f,g,h. - Basszus, ezt nem lehetne neki privátban? Amúgy is én levettem a születésnapom egyrészt biztonsági okokból, másrészt mert a francnak van kedve május másodikán több tíz boldog születésnapot már megint öregebb vagy levelet olvasni.

  • Jucika szeretlek, Jucika megbasználak, Jucika de jó volt a tegnap este. - És a Jucikán kívül ehhez mi köze a fél világnak?

  • Minden nap kirak a csaj egy számot ami mindig csökken eggyel, és rak utána egy szívecskét. - Gyaníthatóan az esküvojéig hátralévo napokat adja így a világ tudtára, ismét csak: nekem mi közöm ehhez? És ha megházasodik akkor mínuszba megy és életem végéig negatív számokat olvasok az üzenofalon?

  • Kirakja hogy szerinte szánalmas az összes férfi meg mind menjen a fenébe és hasonlók,mindezt csupa nagybetuvel - A megmondóember


Ha a fentiekhez hasonló bejegyzésektol mentes lenne az üzenofalam, akkor mindjárt jobb lenne az élet. Szerencsére az új iwiw tools-ban lehetoség van adott felhasználó minden üzenetének eltüntetésére a falról. Ugyanis a fenti rémtetteket egy jól behatárolható 20-30 fos embertömeg követi el. Miért nem vagyok meglepve?

Add comment

Loading