CIB bank

Tegnap bementem hozzájuk, hogy mit is adnak a pénzemért. Aki tud jobbat, az hétfoig még jelezheti. Szóval mivel még nem vagyok 26, ezért nincs számlavezetési díj. Nincs kötelezo nyitó összeg, és az éves kártyadíj (Visa Electron) is csak 490. Havonta kétszer bármilyen (tehát nem csak CIB-es) autómatából ingyen van a pénzkivétel. Ha postán küldik a számlakivonatot akkor az alkalmanként 100 HUF, de azt csak így szabad kérni. Pénzfelvétel egyébként saját autómatából 100, más banknál 250. Netbank ingyen van, netbankon belül bárhová utalgatás szintén ingyen van. És ami számomra nagyon jól jön, az ingyenes internet csomagjuk. Jár egy külön számlaszám, és hozzá netkártya. Süti. Azt hiszem hogy ez boven passzol az igényeimhez.

Comments (2) -

  • Ügyintézésben messze a legrosszabbak, erre készülj fel. Kiküldik a bankkártyát, amit aktiválnod kell telefonon. A telefonos aktiváláshoz kell egy négyjegyu kód, amit csak éloben szerezhetsz be. Engem az Inter-Európától csoportosítottak át, a konvertáláskor a jelszavammal két napig be tudtam lépni a netbankba, utána nem(egyébként egy elég hulladék Java applet-es cucc). Netkártyát igényeltem én is, három hét alatt meg is küldték, de azóta se tudtam aktiválni, mert a netbank szerint nincs aktiválandó kártyám.\r\nSzerintem a szolgáltatások között maximum filléres különbségek vannak, hosszútávon valszeg semmi. A megbízhatóság szvsz sokkal fontosabb.
  • Tény és való mondjuk, hogy a bank nem jótékonysági intézmény,ott szopat ahol tud. Amelyik bank olcsóbb, ott szarabbak a szolgáltatások. A CIB olyan szempontból pozitív, hogy ha kell valamit személyesen intézni akkor 2 perc sétára van a munkahelytol. Meglátjuk. Az aktivációs procedúrától nem félek, az ELLA bankos körök után mindent kibírok Smile

Add comment

Loading