Szerzemények

O itt egy kábel-tesztelo, egyenesen Hongkongból. Tud USB-t (igaz csak nyomtatót, vagy olyat aminek mindkét vége dugó) RJ11-et (telefon) és RJ45-öt (UTP). Szépen világít meg anyámkínja, jelzi hogy szakadt-e a cucc. 3000 volt, vaterán vettem, és ennyi pénzért ki is jött. Látszik, hogy kommunista ország Kína, a borítékon olyanok vannak, hogy a hatóság kinyithatja bármikor, meg alá kellett írni a fószernek, hogy nem tartalmaz illegális cuccot. És nem lopta el a királyi posta (megúszta), szóval örülök.

Következo versenyzonk Sony Eneloop akku. Volt már róluk szó, lényegük hogy egy év alatt töltöttségüknek csak a 15%-át vesztik el. Ergo feltöltöd és tárolod sokáig. Négyet vettem a Metróban, mert szuper-akciós volt, 1000 HUF-el olcsóbb, mint a Corában. Szóval 4000 HUF, és négy darab 800 mAh-s akku. Kettot lenyúltak egybol osök, de csak miután kifizették ;-)

Fényképezogép. Panasonic DMC-LS60. Képet meg leírást mindenki keressen magának, egy pici, sokat tudó kütyü, nekem nagyon tetszik. Kell majd venni hozzá akksit meg tokot, de az még várhat. 24000 volt amúgy és a Metrós. Vettem a hétvégén microSD-t, most az figyel a telefonomban, remélem azzal már nem fog vacakolni. És a héten remélhetoleg még jön két valamim, majd beszámolok azokról is.

Comments (1) -

  • Én most készülök egy Canon EOS400D vázat venni... \r\n\r\nAz kicsit jobban szól Smile \r\n\r\nViccet félretéve, még a régi analóg gépemhez ami objektíveket használtam, az mind jó ehhez... Szerencsére nem kell arra újabb 100E-ket költeni... Tong

Add comment

Loading