Santa's slay

He's making a list... pray you're not on it. A film 2005-ös,és angolul láttam. Mufaja horror-komédia, na ilyenhez még nem volt szerencsém. A Télapó valójában a Sátán szüzen fogant fia, aki halált és rettegést hozott minden karácsonykor, mígnem 1005-ben elvesztett egy fogadást, így 1000 éven keresztül jónak kellett lennie, ajándékokat hordania stb... Csakhogy lejárt az ido, 2005 karácsonya van, és a Télapó most mindenért bosszút áll. Na legyen ennyi elég, tessék megnézni!

Kedvenc jelenetem a filmben amikor menekülnek be az iskolába a Télapó elol, és a srácnak meg kéne tolnia a csajt hogy bemenjen az ablakon (a csaj háton fekszik a kitört ablakon). Nézi nézi nem tudja hol fogja meg. Csaj: Az istenit Nicholas, nekem kell megtennem minden lépést ebben a kapcsolatban? És lehúzza a srác kezeit a mellére. No lássuk, az alapsztori kiváló, a gyilkolások is, szereplok többé-kevésbé jól vannak megválasztva, bár a helyzet megoldása kicsit izé. Legyen 8.7/10.0.

Na és a csajt Emilie de Ravin játsza, akihez mivel nem nézek Lostot még nem volt szerencsém. Azok a kék szemek gyönyöruek, és bár a képen nem Emilie látható hanem Emilie+smink+Photoshop, de azért a látvány impressive.

Comments (2) -

  • Ezt majd kölcsönadhatnád Smile

Add comment

Loading