Bosszantó hibák és észrevételek

Hát eloször is, beállítom a hálózat választást manuálisra, és magától visszaáll automatikusra. Mondjuk ez a hiba fogalmam sincs miért, de megszunt ma délelott. Beállítom az telefon elérést Mass Storage módra (Linux, és útálom az ActiveSync-et), és egy ido után magától visszaáll ActiveSync-re. A windows nyomja elore saját cuccait. Ki kellett törölni a Pannon GPRS és még egy másik kapcsolati profilt, hogy a szemét alkalmazások ne egybol ahhoz nyúljanak és 3G-n töltsék egybol baromi sebességgel a méregdrága adatokat. Aztán az internet explorer megnyit nekem két oldalt (mindig ennyit) és amikor egy harmadikat hívnám le, akkor kiakad a locating fázisnál. Hogy miért azt nem tudom, de majd rakok rá Operát úgyis. A médialejátszó nem tölti be csak úgy a fájlokat, ááá, kell egy library update (néhány 10 sec) amíg végigszalad a memórián, és úgy gyujti be a fájlokat. Eltávolítás szintén így. Nyugös. Ez gyanítom hogy a kártya hibája, nevezetesen idonként eltunik a rendszerbol,  mintha nem is lenne benne. Kiveszem visszadugom megy. Lehet veszek másik kártyát.

No észrevételek. Hangja nagyon jó, headset szépen szól. Wifi muködik. A nagy akksi nehéz, de ha a kicsi van benne akkor a kameráján fekszik. Megvan benne az az ero ami a windowsban: produkálja az értelmetlen hibákat a franc se tudja miért. A billentyuzetet picit nehéz kezelni, bár meg lehet azt szokni. Kijelzo szép, éles. Majd nézek rajta videót. Nehezményezem ha gyárilag tudta a Pannon minden vackát az sms központtól a GPRS-ig, akkor a hangpostát miért nem?

Ma egyébként odáig jutottam, hogy felvittem a régi telefonkönyv egy részét, gyorsabban ment mint gondoltam. Most jönnének majd a csengohangok és az alkalmazások, csak elobb ezt a kártya-dolgot kellene megoldani.

Add comment

Loading