Fuck egyetem

Na már megint az egyetem. Ezektol sohasem szabadul meg az ember? Történet alant

Tegnap megint kaptam ösztöndíjat, ezúttal 36 ezer forintot. Happy és sunshine. Felhívom anyámat nagy örülve hogy figyelj már a birkák kiutaltak 36 ezer forintot. Apám éppen szabadságon van, pont meghallotta. Na nagy üvöltés meg magyarázás hogy azt vissza kell fizetni meg bíróság meg így meg úgy. Gondoltam írok Végsonek, hogy boccs, megint elnéztétek, de hivatkozva az elozo levelemre ezt nem fogom visszafizetni. Meg írjon vissza, hogy nekem ebbol semmi hátrányom nem fog származni (MSc), és az egyetem semmilyen módon nem követeli vissza. Toszott válaszolni, viszont ma 11 órakor megjelent egy 36 ezer forintos tartozás. Fuck off! Természetesen nem fogom befizetni, már járok utána az ügynek jogilag, hogy képbe legyek mit kell mondani nekik. Meg HÖK meg ilyenek. Néhány érdekes kérdés:

  • Ezek most felvették utánam a normatívát?  Mert szerintem igen.

  • A követelés nem jogos, mivel az elozo levelemben leírtam, hogy ha ismét elofordul, akkor nem fogom visszafizetni. Ennek kell részletesen utánajárnom jogilag, hogy most hivatalos tudomásul vételnek minosül-e hogy válaszoltak a levelemre.

  • Ha vissza kell adni, akkor ki téríti meg az idobeni és anyagi ráfordításomat?

  • Ha visszaadom, akkor most minden hónapban ez fog menni, hogy ok leutalják én meg vissza?

  • Ha visszaadom akkor majd ok küldenek egy papírt mint minden évben, hogy x százezer forint adómentes jövedelmem keletkezett? Amit majd persze be kell hogy valljak. Közben meg nincs is nálam a pénz, mert visszautaltam.

  • Ha nem adom vissza, akkor majd MSc beiratkozásnál elkezdenek pofázni, hogy tartozásom van az egyetem felé, nem iratkozhatok be?

Comments (1) -

  • Megy vissza a pénz...\n\nSajnos vissza kell utalnom a pénzt az egyetemnek. Hiába tudomásul vették, hogy nem fogom visszautalni a pénzt, a jog nem az én oldalamon áll. Jogilag az egyetem pénze, részemrol felmerül a rosszhiszemuség (hiszen nem vagyok hallgató, így...

Add comment

Loading