Sikeres Vodafone reklamáció

Van a Vodafone-nak Androidra a My Vodafone alkalmazása, ezen belül egy hálózati sebességmérő. Ezt úgy reklámozzák, hogy hálózaton belül ingyenes, azaz az én értelmezésem szerint nem fogyasztja az adatforgalmat. Pedig de. Írtam ez ügyben nekik, visszajeleztek hogy valóban nem kéne adatforgalmat ennie, ha mégis így tapasztalom, küldjek adatokat. Küldtem, videót is, szépen látszott hogy 60 mega körül megevett. A napokban visszaírtak hogy igen, ez probléma. Javítani viszont nem fogják, mert kivezetik hamarosan a funkciót. De ha megfelel, hozzám vágnának 3 ezer forintot. Megfelelt :)

Szabadulópakli

P9607_1Avagy hordozható szabadulószoba. Még az első karantén idején ismerkedtünk meg vele. Egy-egy történet 60 kártyából áll, nagyjából 1 órányi játékidőt ígér. Egy történeten végig vezetve kell kijutni, különböző feladványokon át. A jó dolog az, hogy a sorozat elemei egymástól tök függetlenek. Érdemes vigyázni a kártyákra, mert 2000 forintért el lehet adni használtan. Persze csak karantén idején, nekünk fél évet állt az egyik paklink, senki nem akarta megvenni. Bejelentették az új kijárásit, egy pillanat alatt elment. Na és akkor a sorozat elemei:

  • Eldorádó legendája: mi imádtuk, nagyon hangulatos, még térkép is van. Abszolút nyerő.
  • Időpróba: ezen látszik hogy az első ilyen pakli volt, nagyon könnyű. Vissza a jövőbe rajongók előnyben.
  • A velencei meló: ki kell rabolni egy kaszinót. Közepesen nehéz szerintem, van benne egy fordítási hiba is sajnos :(
  • London végórái: huh, ez igazi Sherlockos, ezt is nagyon szerettük.
  • A függöny mögött: bűvészes, ezt viszont nem szerettük. Nehéz, sokszor nem értettük hogy miért az a megoldás ami.
  • A Szfinx átka: ez viszont nagyon bejött, az Eldorádóhoz hasonló, ki kell jutni a Szfinxből, utána válaszolni a kérdéseire.