Használatbavételi engedély

by dexter 29. September 2010 16:25

Azt mondták lehet kapni a postán használatbavételi engedély kérvényhez formanyomtatványt. Ehhez képest bociszemekkel néztek rám, hogy sosem árultak olyat. Na mindegy, megnéztem mi kell bele, megírtam itthon. A postán meg ment rá 10 ezer forintos illetékbélyeg, aztán hadd szóljon. Remélem megadják, és egy időre elfelejthetem a bürokráciát.

Vatera csaló

by dexter 28. September 2010 13:14

Két hónapja jelentkezett Vaterán egy csávó, hogy a meghirdetett telefonomat elcserélné egy íjra. Jó mondom, simán, majd lövöldözök a kertben. Másfél hónap hitegetés után adtam neki a negatívot. Annyi eszem szerencsére volt, hogy nem küldtem előre a telefont. Most megkerestek, hogy a csávó egy csaló, csomó embert átvert. Toborozzák az embereket, hogy a csoportos feljelentés elérje a bűncselekmény összegét. Na mondom fasza.

Áthidaló

by dexter 26. September 2010 06:56

Tegnap reggeltől estig, brutális munkával, hárman beépítettünk egy áthidalót az ablak fölé. Eredetileg csak egy megrogyott boltív volt, ablak rommá nyomva, le kellett bontani (és újrarakni) 5 sor téglát. Nem volt semmi munka, és még persze nincs teljesen kész, vakolni kell.

Geocaching

by dexter 26. September 2010 06:53

Azt hiszem pénteken először, és utoljára geocachingeltem. Leírás azt mondja, Debreceni Egyetem, doboz tölgyfában elrejtve. Megyek a főépület elé, betöltöm a koordinátákat, erre meg kiderül, hogy az Agrárt értette ez alatt? Na menjenek…

Kutatók éjszakája

by dexter 26. September 2010 06:52

Ismét volt kutatók éjszakája, péntek délutántól estig. A munka miatt fél ötre estünk be a radióaktivitás előadásra, de jobb is, unalmas volt. Az űrszemétről szóló előadás érdekes volt, tudtátok pl. hogy 300.000 űrszemetet katalogizáltak, és tartják nyilván folyamatosan a pályájukat? Utána irány a K/2, a kémiai kísérletes persze dugig volt, nem lehetett beférni. A modern optika se indult rosszul, de arról már el kellett jönnünk.

The Big Bang Theory S04

by dexter 26. September 2010 06:48

Csütörtökön elindult kedvenc sorozatom, a Big Bang Theory negyedik évada :) És rögtön egy brutál jó epizóddal nyitottak, szép volt fiúk!

Szemészet

by dexter 23. September 2010 13:17

Másfél hete kötőhártyagyulladásom van. Nem akart magától múlni, ma már el kellett mennem a szemészetre. Komolyan, fejlődik az egészségügy. A szokásos aláírás, hogy időponton kívül érkeztem, műszerszoba, negyed óra múlva már benn is voltam. Szemüvegem még mindig jó, doki megállapította a bakteriális gyulladást. Aztán mondja, hogy nagyon magas a szemnyomásom (21/24), feküdjek már fel oda. Szemcsepp be, szóljak ha már nem csíp. Nézzem a lámpát (ki volt kapcsolva), valami kézi izével megmérte a szemnyomásom, 17/17. Gyógyszer kiír, boldogan távozhatok. A csepp amúgy 1500 forintba fájt, két napig óránként, utána napi 5x kell, ha 10 nap után se múlik, akkor vissza kell menni.

Prince of Persia

by dexter 21. September 2010 15:03

Ez a Prince of Persia Rival Swords (PSP) egy szemét játék. Konkrétan egy rohadt hosszú szakaszon nincs checkpoint, alighogy leöltem majdnem minden életerőm felhasználva a sand guardokat, erre jön két sand dog és megöl. Vagy 10 perc játékmenet után sincs checkpoint.

Eredet

by dexter 19. September 2010 14:27

Inception. Dom Cobb ipari kém. Az áldozat álmaira utazik, információt lop a tudatalattijából. Élete legnehezebb feladatát kapja: nem ellopni kell valamit, hanem egy gondolatot elültetni a célpont fejében. Ehhez három, páruknak négy mélységben le kell menniük az álomban, a tűzzel játszanak. Lent egyre lassabban telik az idő, ha meghalnak, akkor évekre a Váróba kerülnek. Mindenképpen erős film, ha hasonlítani kéne valamihez, akkor az az Existenz. Kár hogy nem 3D-s. Értékelés: 10.0/10.0.

Vészvillogó

by dexter 15. September 2010 16:29

Csávó megáll a buszsávba, vészvillogó ki, motorháztető felhajt, és nézi bambán. Ez megy vagy 5 percig, jön az utasa, lecsuk, elhajt. Komolyan, még egy ilyen sunyi trükköt :)

Naptár

CommentList