Facebook news feed

Mindenki utálja a news feedet, mert össze-vissza, hiába rejtem el már a 40. alkalmazást, mindig vannak újak. Szerencsére a Friends menüpontba berakták a status update-et, ezzel a GreaseMonkey szkripttel meg alapértelmezetté teheto.  Bye-bye news feed!

Circus of the Freak

Darren és barátja megnézik a Rémségek cirkuszának egy eloadását. Darrent megbabonázza az egyik vámpír pókja, és ellopja. A barátját megharapja a pók, és az ellenméregért cserébe félvámpír lesz, és beáll a  cirkuszhoz. A barátja meg vérszipoly lesz, el akarják kapni, meg persze szerelmes is lesz egy majomlányba. Enyhén nyögvenyelos, legyen: 5.0/10.0.

Dante 01

A Dante 01 egy urállomás, börtön, és pszichiátriai kutatóközpont. Hét rab, két kutató, és három biztonsági lakja. Új kutató érkezik egy rabbal, akinek különleges képességei vannak. Az alapsztori kiváló, szinte bármit ki lehetett volna hozni belole. A film pedig olyan szar, hogy arra nincsenek szavak. A cselekmény vontatott, két mondatban össze lehet foglalni, a sztori hülyeség, a befejezést meg nem is értem. Értékelés: 2.0/10.0

Nyomtató

Elkezdtem nyomtatni a diplomamunkám, de elotte szépen megnéztem a kazetták töltöttségét (színes lézer), a legkisebb is 27% volt. A 25. oldalnál pedig szépen leállt, hogy obelole bizony kifogyott a kék meg a sárga. És olyan szemét, mint a HP, onnantól egyáltalán nem hajlandó nyomtatni, egy fekete oldalt sem. Amúgy egy Samsung CLP-300-as, a gyári kazetták 40 ezerbe fájnak, utángyártott 25, por meg két töltésre elég, szintén 25.

Perek

Meg van már mindenki hülyülve, komolyan! Olaszországban hat hónap felfüggesztett börtönre ítélték a Google három vezetojét, egy Google Video-ra felkerült felvétel miatt. Ezenkívül versenyügyi vizsgálat is folyik ellenük, arról nem is beszélve, hogy még a Zümm-ért is felelniük kell. Ezzel párhuzamosan nem úszta meg a RapidShare, szurnie kell a feltöltési tartalmat, és eltávolítania a jogvédett anyagokat (ebben az ítéletben bizonyos könyveket). Tervek szerint az internetszolgáltatók lennének felelosek a felhasználó által feltöltött tartalomért. Szar világ jön, de úgyis kitalálnak valamit ellene.

Aquaticum akció

Van most akció március végéig az Aquaticumban, hétköznap 16-tól zárásig csak 650 a jegy. Elég jó ajánlat, el is mentünk tegnap öcsémmel, voltunk vagy 2.5 órát, és 53 perc össz-szaunázással volt 2300. Simán megéri :)

Pannon elofizetés

A Pannon újfajta elofizetést vezetett be, ahol nem a hívás hossza után fizetsz, hanem darabszámra. 5000 forintos csomagban pl. 40 hívás van, utána darabonként 124 forint (leosztva is annyi, lol).  Ha mondjuk 35 forintos percdíjjal számolunk, akkor látható, hogy akkor éri meg, ha átlagosan 3.5 percnél többet beszélsz. Mondjuk ha 16 éves tinicsaj vagy, lol. Amúgy tudtátok, hogy a Pannon az egyetlen amelyik másodperc alapon számláz?

Bakancslista

Két halálos beteg fazon fekszik ugyanabban a kórházi szobában. Hat hónapjuk, maximum egy évük van hátra. Az egyikük kogazdag, a másik egyszeru autószerelo. Összeállítanak egy bakancslistát azokról a dolgokról, amiket szeretnének még megcsinálni az életben, mielott feldobják a bakancsot. Átlagos film, nekem annyira nem jött be, legyen 7.2/10.0.

Levél az egyetemtol

Gondoltam valami olyasmi hogy ajánljam fel nekik az adóm 1%-át, de nem. A felnottképzési szerzodésem jött meg, kemény másfél év bürokratikus útveszto után. Ráadásul nem is normális aláírás van rajta, hanem csak két pecsét. Hát, gratulálok!