A nap poénja

by dexter 30. November 2009 22:57
- Mi lesz akkor, ha megtermékenyít egy ló?
- Kentaur lesz belole.


A napi vidámságot a gyakorikerdesek.hu szolgáltatta.

Tags:

Amerikai pite: a szerelem könyve

by dexter 30. November 2009 21:03
Itt az új Amerikai pite. Ugyan csak december 22 a hivatalos megjelenési dátum, de a tárakon már dvdrip van fenn. Kíváncsiságból meg fogom nézni, bár jó lenne ha ezek már nem a Pite neve alatt futnának.

Tags:

Adóvisszatérítés

by dexter 30. November 2009 20:46
Pártunk és kormányunk csodálatos adóreformjának hála, a 2010-tol befizetett tandíjra már nem lehet igénybe venni adóvisszatérítést.  Hatvan ezer forint így pakk ki a zsebembol, köszönöm szépen. Egy klasszikus jutott az eszembe.

Balkán

by dexter 29. November 2009 15:10
Azért valahol elkeseríto, hogy egy magyar fejlesztésu navigációs szoftver Európa pakkjából kimarad a magyar térkép. Ez itt kérem a Balkán, Európa véget ér Ausztriánál.

Tesco bankkártyás kassza

by dexter 29. November 2009 14:17
A debreceni Tesco-ban (és akkor gondolom a többiben is) muködik két kassza (ha jól emlékszem az ötös és a hatos), ahol csak bankkártyával tudsz fizetni. És az a poén, hogy itt alig állnak, míg a többi sor dugig van. És szégyelld magad, megint zsidónál vásároltál!

Lebukott a napiszar

by dexter 29. November 2009 13:46
Úgy néz ki a napiszar-nak vége, kiderült ugyanis ki a foszerkeszto. Olvassátok el ezt a bejegyzést. Én sajnálom, jó kis oldal volt. Marad a puruttya.

Lucky bamboo

by dexter 29. November 2009 13:30
Kicsit izgultam mit fog szólni a lucky bamboo (ami valójában sárkányfa) a szobában, északi oldalon tároláshoz. De úgy tunik egész jól érzi magát az aquagyöngyökben, fasza gyökeret eresztett, remélem nyáron elkezd noni intenzíven a levele is.

Értelmi színvonal

by dexter 28. November 2009 14:51
Hülye kis tizenéves picsa tegnap az uszodában: Tegnap megnéztem a Hold 2-t (New Moon-ra gondolhatott), tök jó, olyan mint a Harry Potter, csak nem varázsolnak benne. Medve anyám!!!

Másnaposak

by dexter 26. November 2009 20:40
Hangover. Kijött végre DVD-n, úgyhogy meg tudtam nézni angolul, frankón (azt mondták a szinkron nagyon szar). Hát, annyira nem vagyok elragadtatva tole. Négy jóbarát elindul Vegasba legénybúcsút tartani. Másnap felébredve a lakás szét van dúlva, tigris a fürdoszobában, az egyiknek hiányzik egy foga, stb... És eltunt a volegény. Nosza elkezdik kutatni, mert mindjárt itt az esküvo. Poénos, lehet rajta röhögni, de azért nem egy nagy was ist das. Értékelés: 8.0/10.0.

Diplomamunka project

by dexter 26. November 2009 20:35
Ma beugrottam délelott az egyetemre átvenni az indexet. Szerencsém volt, nem volt nagy sor, így negyed óra alatt elintéztem az egészet. Munka után pedig mentem a témavezetomhöz, átbeszélni a diplomamunkám jelenlegi állását. Felírtam egy oldalnyi észrevételt, nem sok, egy nap alatt meg lehet csinálni. Meg kaptam rá egy ötöst, ugye elso félévben nemigazán kell sokat virítani, boven túlteljesítettem. Nyomdakész verzió valamikor decemberben, nyomtatás és kötés január vagy február. Leadási határido május :)

Naptár

CommentList