Vásárlás

Na megjött a fizetés, úgyhogy elmentem vásárolni. Vásárolni menni fizetés napján hiba. Don't do that! Az a millió ember basszus... Eloször is Cora, firewire kábelt nézni. Olyat aminek az egyik fele normál méretu, a másik kicsi. Ugyanis mivel a Toshiba laptop megdöglött (amin volt firewire port), idoszeruvé vált egy kártya beszerzése. Amihez másfajta kábel kell. Na természetesen nem volt.

Metróba saját részemrol úgy otthagytam 13 ezret mint a sicc! Mondjuk abból fo tétel a 4000 forintos firewire kártya (amibe mit ad isten, hogy-hogynem elvtársak pont volt egy olyan kábel is, mint ami kell) és a 3000 forintos tíz lyukú túlfeszültségvédos elosztó. A többi meg simán kijön egy kis tea, némi keksz és pár joghurt. Az élet drága. És az eBay-en majd holnap rendelek mindenfélét, azt is max. 20 dollárig, tartogatni kell a pénzt Pestre.

Telefon unlocker

Na két hét alatt megérkezett a képen látható unlocker kártyám, amit ebben a bejegyzésben említettem volt. A szokásos hong kongi csomag, a hatóság felbonthatja írás és ilyenek. Ízléses kis belso csomag, valami hasonló mint amiben a SIM kártyát kapod. Ja és hologramos, sorszámozott darab. Belül a memóriakártya tokhoz hasonló tárolóban figyelt a dolog, eloször nem értettem miért. Kibontva hamar kiderült, a cucc ugyanis papír vékonyságú. Ügyesek ezek a kínai fazonok. Egyedüli kiemelkedo pont rajta a chip, amiért is ki kell lyukasztani egy helyen a SIM kártyát, hogy elférjen. De mielott kipróbálnám rendelek egy SIM kártya olvasót és egy üres kártyát, leklónozom az eredetit, és a másolattal fogok játszani.

Max Payne

Hát ma megnéztük a srácokkal. Majd a második rész jobb lesz :) Ilyen mindent lelövo szuperzsarus film, kék színu folyékony droggal, amit pálinkafozo üstben csinálnak, és hasonlók. Ja és soha ki nem fogyó tára van a csávónak, és van benne egy tök vicces ukrán csaj. Jó hogy jöttek a srácok is, a kommentárokon jobban elszórakoztam, mint a filmen. Az értékelés legyen: 7.2/10.0

Bábkormány

Ezúton gratulálok Gyurcsány Ferenc immár bábminiszterelnöknek és bábkormányának. Hölgyeim és uraim, bemutatom Magyarország új "kormányát", a neve IMF, Nemzetközi Valutaalap. Ami 20 milliárd dollárért gyakorlatilag megvett egy országot, és innentol úgy táncolunk, ahogy ok fütyülnek.

Vibrátorhasználati kurzus

Az emberi hülyeség határtalan, de tényleg. Olvassátok el ezt a hírt! Most oszintén, mi a szart lehet oktatni vibrátor használat címszó alatt? Ne nyomd fel szárazon mert fájni fog, vagy mi? Ja és azt is el lehet sajátítani, hogyan készítsenek maguknak! Szexshopba menni luxus manapság?

Órákat!

Éreztétek már úgy, hogy 24 óra röhejesen kevés egy napban? Kicsit kalkulálgattam magamban, ahhoz hogy a dolgaimnak körülbelül a végére érjek, meg legyen rendesen idom emberekre és hasonlók, a napnak legalább 28 órásnak kellene lennie. Na de nincsen csak 24, így aztán két dolog lehetséges: ad 1, kevesebbet alszom és két nap múlva készen vagyok és nem bírok ébren maradni; ad 2, megpróbálok prioritásokat állítani, párhuzamosan csinálni amit lehet, kemény idobeosztást csinálni. Ez utóbbi azért gáz, mert egyrészt elég kemény agymunka és fáraszt, másrészt az éhezés nevezetu problémához vezet(het), a nagyobb dolgokat megcsinálom elobb-utóbb, a kicsik meg itt dekkolnak hetekig. A 24 óra mondjon le!

Totemállat

Ma berepült hozzánk az irodába egy idióta darázs. Ugyanis fennakadt mégpedig fejjel lefelé (!!!) a szalagfüggöny két eleme között. Ekkora egy idióta állatot! Le is fényképeztem, megtaláljátok a photoblogon. Meglepo milyen jó képet csináltam makró módban. Mi lenne, ha valami igazi, nagy gépem lenne?!

Hangfal

Komolyan, nekem lesz a legjobb hangfalam. Annyit szenvedek vele, szerelem meg minden. A belsejében már benne van a szivacs, kifúrtam rá a csatlakozást, meg a hátulját körbetömítettem gumival. Már csak a hátuljára kell rárakni a szivacsot, meg ráforrasztani a csatlakozót, és kész.

Budapest ég

Hallgassatok KO - Budapest ég számot! A mufaját sosem találjátok ki: keresztény hardrock! Jó, nem?

[mp3:KO_Budapest_eg.mp3]

Nyüzsgés

Na ma a helyett hogy kipihentem volna a tegnapi napot, egész nap nyüzsögtem. Reggel elhúztam a hangfalhoz drótot vásárolni, meg egy másik helyre szivacsot. Aztán beültem egy fodrászhoz a Csapó utca mögött, hogy kezdjen valamit a hajammal. Voltam elotte a Szent Anna utcán is, ott szimplán közölték, hogy nem vállalják. Nem szabad menni noi-férfi fodrászatba, csak férfiba. Ezt is megtudtam. Mikor 11:50-kor hazaértem fater közli hogy milyen jó, megyünk autósboltba, és mellesleg délben zár. Délután meg szerelgettem a hangfalat, meg mindenféle infós problémákkal zaklatott egy pár ember (RIFF-WAV konverzió, DVD lejátszás, meg digitális fényképezo). Ja és ma kaptam egy láva lámpát :) Le van értékelve a Kikában.